Francouzské pomerančové bagety
25 min.
Ingredience
- 2kusyVejce slepičí
- 1lžičkaSkořice mletá
- 6krajícůBageta
- 3lžícePomerančová šťáva
- 75gramůMarmeláda pomerančová
- 50gramůCukr krystal
- 2lžíceMáslo čerstvé
- 1decilitrMléko polotučné
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
458 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
23 g
Sacharidy
56 g
Vláknina
620 mg
Cukr
49 g
Postup přípravy
- 1V míse rozšleháme vajíčka s mlékem, lžící pomerančové šťávy a se skořicí. Do směsi vložíme nakrájené bagety a necháme je nasáknout.
- 2V hrnku smícháme zbylou pomerančovou šťávu, marmeládu a cukr, směs přivedeme k varu a necháme krátce převařit.
- 3V pánvi rozehřejeme máslo a na středním ohni v něm z obou stran opečeme nasáklé krajíčky baget dozlatova.
- 4Opečené bagety přelijeme uvařeným teplým sirupem a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.