Francouzské pomerančové bagety

25 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
458 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
23 g
Sacharidy
56 g
Vláknina
620 mg
Cukr
49 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V míse rozšleháme vajíčka s mlékem, lžící pomerančové šťávy a se skořicí. Do směsi vložíme nakrájené bagety a necháme je nasáknout.
  • 2
    V hrnku smícháme zbylou pomerančovou šťávu, marmeládu a cukr, směs přivedeme k varu a necháme krátce převařit.
  • 3
    V pánvi rozehřejeme máslo a na středním ohni v něm z obou stran opečeme nasáklé krajíčky baget dozlatova.
  • 4
    Opečené bagety přelijeme uvařeným teplým sirupem a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.