Francouzské vaječné tousty

38 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
16

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
92 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
3 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
392 mg
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Bagetu nakrájíme šikmo na 2,5 cm silné plátky. Rozložíme je vedle sebe na plech.
  • 2
    V míse smícháme vejce, smetanu, med, strouhaný muškátový oříšek a vanilkovou esenci. Směsí zalijeme chlebíčky a necháme je 15 minut nasáknout, jednou obrátíme.
  • 3
    Plech vyložíme papírem na pečení, chlebíčky na něj rozložíme a pečeme v předehřáté troubě na 260°C z každé strany 8-10 minut. Javorový sirup zahřejeme a podáváme společně s hotovými tousty.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.