Francouzský medový chléb

135 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
462 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
4 g
Sacharidy
104 g
Vláknina
1 g
Cukr
65 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Velmi zlehka ohřejeme na pánvi med a cukr, dokud se nám vzájemně nepropojí a směs se nepotáhne. Poté med dáme do mísy, přidáme mouku, prášek do pečiva, pomerančovou kůru, vejce a mléko.
  • 2
    Těsto nyní pořádně promícháme a nalijeme do olejem vymazané formy na chléb. Z vrchu zakryjeme potravinářským papírem, aby se chleba nepřipékal. Pak už jen dáme do trouby a pečeme na 200 stupňů Celsia cca hodinu a 15 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.