Francouzský toast
20 min.
Ingredience
- 2kusyVejce slepičí
- 300mililitrůMléko polotučné
- 75gramůCukr krupice
- 8krajícůChléb konzumní
- 125gramůMáslo čerstvé
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
680 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
32 g
Sacharidy
83 g
Cukr
19 g
Vápník
7 g
Postup přípravy
- 1V míse smícháme vejce, mléko a cukr a pořádně ušleháme do pěny. Do vaječného těstíčka namočíme plátek chleba a důkladně ho obalíme z obou stran.
- 2Na pánvi pak rozehřejeme plátek másla a na mírném ohni opečeme chléb z obou stran. Následně chléb osušíme od másla pomocí papírových utěrek.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.