Frangipane

40 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1457 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
83 g
Sacharidy
145 g
Vláknina
984 mg
Cukr
99 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mléko ohřejeme. Smícháme žloutky, cukr a 2 vejce. Přisypeme mouku a přilijeme vroucí mléko. Nalijeme do hrnce a necháme 20 minut vařit.
  • 2
    350 g směsi smícháme s 250 g másla, mandlovým práškem, moučkovým cukrem, maizenou a rumem.
  • 3
    Dobře promícháme a přidáme 3 vejce.
  • 4
    Do hotového krému vsypeme nasekané mandle.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.