Garnáti s medem a chilli

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
3

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
334 kcal
Bílkoviny
43 g
Tuky
4 g
Sacharidy
31 g
Vláknina
653 mg
Cukr
28 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Marinádu smícháme z vína, medu, chilli a hořčičného prášku.
  • 2
    Garnáty očistíme, vyloupeme, ocasy ponecháme. Vložíme do hluboké mísy, zalijeme marinádou a necháme cca 1hodinu odležet v lednici. Poté je rozložíme na plátky bambusu.
  • 3
    Rozpálíme gril na střední teplotu. Grilovací plochu vyložíme pečicím papírem a poklademe na něj garnáty. Grilujeme po obou stranách 4-5min a mezitím potíráme zbylou marinádou. Hotové garnáty přemístíme na talíř, odstraníme bambus a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.