Gin krusta
5 min.
Ingredience
- 30mililitrůDžus višňový
- 50mililitrůGin
- 20mililitrůVodka
- 10mililitrůCampari Orange bitter
- 5gramůCukr krupice
- 5gramůCitrony
Počet porcí:
1Postup přípravy
- 1Do šejkru nasypeme 4 kostky ledu, necháme půl minuty chladit, slijeme vodu z ledu a do šejkru nalijeme višňovou šťávu, gin, vodku a campari. Šejkr uzavřeme a důkladně protřepeme.
- 2Připravenou skleničku otřeme po okraji plátkem citronu, obrátíme dnem vzhůru a ponoříme ji do krystalového cukru, který se nalepí, čímž vznikne ledový efekt. Nápoj ze šejkru nalijeme do skleničky, přidáme slámku a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.