Gin krusta

5 min.
Evropa

Ingredience

    • 30mililitrůDžus višňový
    • 50mililitrůGin
    • 20mililitrůVodka
    • 10mililitrůCampari Orange bitter
    • 5gramůCukr krupice
    • 5gramůCitrony
Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
236 kcal
Sacharidy
12 g
Vláknina
286 mg
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do šejkru nasypeme 4 kostky ledu, necháme půl minuty chladit, slijeme vodu z ledu a do šejkru nalijeme višňovou šťávu, gin, vodku a campari. Šejkr uzavřeme a důkladně protřepeme.
  • 2
    Připravenou skleničku otřeme po okraji plátkem citronu, obrátíme dnem vzhůru a ponoříme ji do krystalového cukru, který se nalepí, čímž vznikne ledový efekt. Nápoj ze šejkru nalijeme do skleničky, přidáme slámku a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.