Glazovaná směs ovoce

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
418 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
22 g
Sacharidy
53 g
Vláknina
4 g
Cukr
42 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Meruňky vypeckujeme, jablka oloupeme, vykrojíme jádřinec a ovoce zakapeme citronovou šťávou. Jahody opláchneme, banán oloupeme. Všechno ovoce nakrájíme na silnější plátky.
  • 2
    V rendlíku rozpustíme máslo s cukrem. Když je cukr rozpuštěný, vmícháme ovoce a likér a na mírném plameni zahříváme a zlehka vaříme, až je všechno ovoce prohřáté a potažené cukrovou glazurou.
  • 3
    Ovoce podáváme s vanilkovou zmrzlinou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.