Grapefruit v čokoládě
20 min.
Ingredience
- 1kusGrapefruity
- 500mililitrůVoda pitná
- 150gramůCukr krupice
- 100gramůČokoláda hořká
- 30gramůTuk
- 30gramůOřechy vlašské
- 1lžíceCukr moučkový
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
945 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
41 g
Sacharidy
146 g
Vláknina
9 g
Cukr
124 g
Postup přípravy
- 1Vodu v hrnci svaříme s cukrem. Grapefruit oloupeme, rozdělíme na dílky a marinujeme v cukrovém rozvaru asi 2 hodiny.
- 2Potom dílky osušíme a obalíme v rozpuštěné čokoládě smíchané s tukem a posypeme nasekanými ořechy. Když čokoláda ztuhne, ovoce znovu protáhneme rozpuštěnou čokoládou, aby obalila i ořechy.
- 3Před podáváním dezert pocukrujeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.