Grapefruitový salát s medem

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
336 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
4 g
Sacharidy
74 g
Vláknina
9 g
Cukr
54 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Pomeranč a grapefruity oloupeme, rozdělíme na měsíčky, sloupneme bílou blanku a překrájíme. Z půlky limetky oloupeme kůru a nakrájíme na nudličky. Z limetky vymačkáme šťávu. Dvě lžíce citronové šťávy smícháme se lžičkou medu a s nahrubo nasekanými lístky máty. Do připravené marinády vložíme pomeranč a grapefruity a necháme alespoň půl hodiny pod fólií marinovat.
  • 2
    Zbylý med, citronovou šťávu, cukr a skořici dobře promícháme.
  • 3
    Marinované citrusy s nakrájenou kůrou z limetky rozdělíme na talíře, přelijeme jogurtovou zálivkou a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.