Gratinované plněné žemle
30 min.
Ingredience
- 3kusyVejce slepičí
- 200gramůSýr játrový
- 1kusOkurky nakládané
- 1lžičkaSardelová pasta
- 100gramůSýr Eidam cihla 40%
- 4kusyŽemle tuková
- 2lžíceProtlak rajčatový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
473 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
25 g
Sacharidy
36 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Žemle rozkrojíme na poloviny a vnitřky vydlabeme.
- 2Smícháme játrový sýr, nadrobno nakrájené okurky a nasekaná, natvrdo uvařená vejce. Přidáme ostatní přísady a vše promícháme. Směsí naplníme vydlabané žemle, pokryjeme je půlkami plátků sýru a gratinujeme v silně vyhřáté troubě, až se sýr roztaví.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.