Grepy pod čepicí
30 min.
Ingredience
- 2kusyGrapefruity
- 4lžíceDžem jahodový
- 3kusyVaječný bílek slepičí
- 150gramůCukr moučkový
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
661 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
1 g
Sacharidy
162 g
Vláknina
10 g
Cukr
115 g
Postup přípravy
- 1Grepy rozpůlíme, dužinu vcelku oddělíme od kůry, vyjmeme a jednotlivé dílky zbavíme tenké slupky. Pak je vrátíme zpět do kůry, která poslouží jako miska.
- 2Na každou dáme po lžíci džemu a překryjeme čepicí bílkového sněhu, který jsme našlehali s cukrem v horké vodní lázni do hustého krému.
- 3Takto připravené grepy vložíme na 1 minutu do předehřáté trouby zapéct.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.