Grepy pod čepicí

30 min.

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
661 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
1 g
Sacharidy
162 g
Vláknina
10 g
Cukr
115 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Grepy rozpůlíme, dužinu vcelku oddělíme od kůry, vyjmeme a jednotlivé dílky zbavíme tenké slupky. Pak je vrátíme zpět do kůry, která poslouží jako miska.
  • 2
    Na každou dáme po lžíci džemu a překryjeme čepicí bílkového sněhu, který jsme našlehali s cukrem v horké vodní lázni do hustého krému.
  • 3
    Takto připravené grepy vložíme na 1 minutu do předehřáté trouby zapéct.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.