Grilovaná bageta s artyčoky
20 min.
Ingredience
- 1kusBageta
- 1kusPaprika červená
- 50mililitrůOlej olivový
- 70gramůSalám uherský
- 4lžíceTapenáda se zelenými olivami
- 300gramůArtyčoky
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
682 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
23 g
Sacharidy
44 g
Vláknina
6 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Nakrájíme bagetu na plátky cca 1,5 cm tlusté a rozložíme je na středně rozložený gril. Z každé strany poté grilujeme jednu minutu. Během toho nakrájíme na nudličky papriku a smočíme ji v olivovém oleji. Mřížku na grilu vyložíme alobalem a tři minuty na něm fritujeme papriku. To samé uděláme s plátky salámu.
- 2Smícháme olivový olej s tapenádou a potřeme ogrilovanou bagetu. Přidáme na ni plátek salámu, papriku a artyčoky. Vrátíme na gril a jednu minutu ještě ohřejeme. Poté můžeme podávat.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.