Grilovaná treska s cuketou

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
177 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
6 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
3 g
Cukr
10 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cuketu nakrájíme podélně na plátky. Gril rozpálíme na vysokou teplotu, potřeme olejem a cuketu grilujeme dvě minuty z každé strany, dokud není měkká.
  • 2
    Filety vložíme do velké misky a zalijeme vroucí vodou. Zakryjeme, dáme na pět minut stranou. Rozpálíme opět gril, potřeme olejem a tresku položíme na gril kůži dolů. Grilujeme z každé strany tři až pět minut, dokud není ryba měkká a propečená. Průběžně potíráme pomerančovou šťávou. Na poslední minutu na gril vrátíme cuketu, aby se prohřála.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.