Grilovaná treska s cuketou
25 min.
Ingredience
- 4kusyCuketa
- 400gramůTreska aljašská
- 2kusyPomeranče
- 500mililitrůVoda pitná
- 20mililitrůOlej olivový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
177 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
6 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
3 g
Cukr
10 g
Postup přípravy
- 1Cuketu nakrájíme podélně na plátky. Gril rozpálíme na vysokou teplotu, potřeme olejem a cuketu grilujeme dvě minuty z každé strany, dokud není měkká.
- 2Filety vložíme do velké misky a zalijeme vroucí vodou. Zakryjeme, dáme na pět minut stranou. Rozpálíme opět gril, potřeme olejem a tresku položíme na gril kůži dolů. Grilujeme z každé strany tři až pět minut, dokud není ryba měkká a propečená. Průběžně potíráme pomerančovou šťávou. Na poslední minutu na gril vrátíme cuketu, aby se prohřála.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.