Grilovaná žebírka ze selete

425 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
383 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
30 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
210 mg
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z žebírek odřežeme přebytečný tuk a nasekáme je na kusy. Dáme do pekáče.
  • 2
    Smícháme omáčku hoisin, víno, sójové omáčky, cukr. Žebírka v pekáči směsí pželijeme. Několikrát žebírka obrátíme, aby se směsí pokryla a necháme marinovat 3 hodiny.
  • 3
    Přidáme vodu a 15 minut zapékáme v předehřáté troubě. Žebírka obrátíme, snížíme teplotu a pečeme 35 minut.
  • 4
    Žebírka pokrájíme na malé kousky a dáme do servírovací mísy. Přelijeme kousky žebírek omáčkou a ozdobíme lístky koriandru.
  • 5
    Do zvláštní misky dáme chilli omáčku a podáváme s žebírky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.