Grilované medové ovoce s vanilkovým jogurtem

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
202 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
2 g
Sacharidy
49 g
Vláknina
4 g
Cukr
39 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rozpálíme gril.
  • 2
    Smícháme v míse 2 lžíce medu s jablečnou šťávou a mletou skořicí. Oloupeme mango a odkrojíme dužinu od pecky.
  • 3
    Obalíme grilovanou mřížku alobalem a položíme na ni polovinu plátků manga, ananasu, jablek a hrušek.
  • 4
    Potřeme polovinou směsi medu a skořice.
  • 5
    10 minut grilujeme, dokud ovoce nezměkne a jednou obrátíme. Vyndáme ovoce a udržujeme teplé. Stejně připravíme i zbylé ovoce.
  • 6
    Do mísy dáme řecký a netučný jogurt s vanilkovou esencí a zbytkem medu a promícháme.
  • 7
    Podáváme teplé s vanilkovým jogurtem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.