Grilované papriky s bylinkami

20 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
199 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
13 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
6 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté červené a žluté masité papriky osušíme a celé potřeme extra olivovým panenským olejem smíchaným s chilli olejem. Papriky grilujeme při 200°C z každé strany do doby, až se na nich utvoří tmavě hnědé puchýře. Během grilování je obracíme a potíráme olejem.
  • 2
    Ugrilované papriky vložíme do mikrotenového sáčku na 5 minut. Poté je sloupneme, rozkrojíme, zbavíme semínek a pokrájené na proužky dáme do mísy.
  • 3
    Přimícháme k nim omyté a osušené lístky z máty a bazalky, posypeme je čerstvě pomletým pepřem 4 barev, mořskou solí, pokapeme je extra olivovým olejem (1 lžíce), přidáme na hoblinky nastrouhaný parmezán a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.