Grilovaný hermelín v alobalu, dalamánek

20 min.
Evropa

Ingredience

    • 50gramůDalamánek
    • 50gramůSedlčanský Hermelín
    • 20gramůSýr Eidam cihla 30%
    • 15gramůCibule
    • 20gramůKečup ostrý
    • 50gramůRajčata
    • 50gramůPaprikové lusky čerstvé
Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
392 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
17 g
Sacharidy
40 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    50g hermelínu light rozkrojíme, potřeme kečupem, poklademe plátky oloupané cibule a eidamu.
  • 2
    Naplněný sýr zabalíme do alobalu a v troubě pod grilem necháme rozpéct.
  • 3
    Podáváme s čerstvou zeleninou a s dalamánkem jako večeři.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.