Grilovaný hermelín v alobalu, dalamánek
20 min.
Ingredience
- 50gramůDalamánek
- 50gramůSedlčanský Hermelín
- 20gramůSýr Eidam cihla 30%
- 15gramůCibule
- 20gramůKečup ostrý
- 50gramůRajčata
- 50gramůPaprikové lusky čerstvé
Počet porcí:
1Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
392 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
17 g
Sacharidy
40 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 150g hermelínu light rozkrojíme, potřeme kečupem, poklademe plátky oloupané cibule a eidamu.
- 2Naplněný sýr zabalíme do alobalu a v troubě pod grilem necháme rozpéct.
- 3Podáváme s čerstvou zeleninou a s dalamánkem jako večeři.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.