Grilovaný losos na pepři

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
479 kcal
Bílkoviny
43 g
Tuky
28 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
4 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Lososa rozdělíme na porce a vložíme do mělké mísy. Zalijeme marinádou z drceného pepře, jalovce, cukru, soli a oleje, necháme hodinu marinovat.
  • 2
    Marinované maso rozložíme na alobal, pevně zabalíme a grilujeme 10 minut. Přendáme na talíře, ještě chvíli necháme odležet. Zatím ozdobíme talíře čekankovými listy a kolečky jarní cibulky. Po rozbalení na každou porci položíme plátek citronu a snítku petrželky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.