Grilovaný losos na pepři
25 min.
Ingredience
- 800gramůLosos - filety
- 150gramůČekanka
- 1kusCitrony
- 150gramůCibulka jarní
- 30gramůPetržel kudrnka
- Na marinádu
- 30gramůJalovec
- 5gramůCukr třtinový
- 80mililitrůOlej olivový extra panenský
- 100gramůNakládaný zelený pepř
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
479 kcal
Bílkoviny
43 g
Tuky
28 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
4 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Lososa rozdělíme na porce a vložíme do mělké mísy. Zalijeme marinádou z drceného pepře, jalovce, cukru, soli a oleje, necháme hodinu marinovat.
- 2Marinované maso rozložíme na alobal, pevně zabalíme a grilujeme 10 minut. Přendáme na talíře, ještě chvíli necháme odležet. Zatím ozdobíme talíře čekankovými listy a kolečky jarní cibulky. Po rozbalení na každou porci položíme plátek citronu a snítku petrželky.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.