Grilovaný mník s medovou omáčkou
27 min.
Ingredience
- 25mililitrůOmáčka ústřicová
- 40mililitrůOmáčka sójová
- 20gramůMed včelí
- 70mililitrůVývar slepičí
- 700gramůMník
- 30gramůOlej olivový extra panenský
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
82 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
6 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
29 mg
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Filety z mníka pokapeme olejem, položíme do grilovací pánve a ogrilujeme z obou stran do zlatova. Do hladké pánve nalijeme sójovou omáčku, ústřicovou omáčku, přilijeme vývar, přidáme med, pánev postavíme na oheň a za stálého míchání vaříme, až omáčka trochu zhoustne.
- 2Mníka upravíme na talíře a pokapeme omáčkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.