Grilovaný platýs s kuskusem

15 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
422 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
6 g
Sacharidy
53 g
Vláknina
6 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kuskus zalijeme vroucí vodou tak, aby byl zcela ponořen. Nemícháme, odložíme stranou a necháme bobtnat. Mezitím fenykl zbavíme tuhého středu, zbytek fenyklu pokrájíme na nudličky. V misce smícháme s rozkrájenou cibulkou, kapary a olejem.
  • 2
    Gril rozpálíme na vysokou teplotu a potřeme olejem. Olejem taktéž potřeme filety platýse, rybu poté grilujeme tři minuty z každé strany, dokud maso lehce nezhnědne. Průběžně můžeme maso potírat limetkovou šťávou.
  • 3
    Na závěr kuskus promícháme s fenyklovou směsí, přidáme rybu z grilu a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.