Grilovaný plněný salám

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
421 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
33 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
2 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Zelí nadrobno nakrájíme a smícháme s oloupaným, nastrouhaným jablkem a cibulí. Podusíme na troše oleje téměř doměkka.
  • 2
    Podušenou směs vložíme vždy mezi dva plátky salámu, obalíme plátkem slaniny a sepneme párátky. Potřeme olejem a po obou stranách grilujeme.
  • 3
    Podáváme s chlebem a čerstvou zeleninou. Grilovaný salám můžeme také vložit do housky a obložit zeleninou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.