Grilovaný rybí hamburger

18 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
273 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
15 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Filety z trestky nakrájíme zhruba na velikost hamburgeru. V misce smícháme olej s chilli a thajským kořením a filety směsí potřeme. Pita chléb rozpůlíme a lehce namažeme máslem.
  • 2
    Gril rozehřejeme na střední teplotu a grilovací desku potřeme olejem. Rybu grilujeme cca 4 minuty z každé strany, dokud není dokonale měkká. Pita chléb opečeme krátce z každé strany, aby byla kůrka křupavá.
  • 3
    Do chleba položíme grilovanou tresku, přidáme omyté listy salátu, na plátky nakrájenou cibuli a rajčata, vinný kámen a vše doplníme trochou kopru.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.