Grilovaný šašlik

28 min.
Ruská federace

Ingredience

    • 800gramůHovězí svíčková
    • 350gramůKlobása uzená
  • Marináda
    • 150mililitrůOlej rostlinný
    • 4lžíceHořčice plnotučná
    • 1lžíceSójová omáčka
    • 1lžičkaSůl
    • 0,5lžičkaPepř 4 barev
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
790 kcal
Bílkoviny
59 g
Tuky
48 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
458 mg
Vápník
50 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hovězí svíčkovou (nebo roštěnec) nakrájíme na větší kousky a necháme marinovat 24 hodin.
  • 2
    Příprava marinády: V oleji rozmícháme hořčici, sůl, nadrcený pepř a sójovou omáčku.
  • 3
    Maso v den grilování vyjmeme z marinády a po okapání napichujeme na jehly nebo na předem namočené špejle. Kousky masa prokládáme kousky uzené klobásy.
  • 4
    Šašlik grilujeme po každé straně asi 4 minuty za občasného potírání zbylou marinádou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.