Grilovaný tuňák

35 min.
Evropa

Ingredience

    • 500gramůTuňák obecný
    • 1lžíceWorcester (worcesterská omáčka)
    • 1lžičkaHořčice plnotučná
    • 1lžičkaCukr moučkový
    • 4lžíceOmáčka sójová
    • 2lžíceOlej rostlinný
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
222 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
10 g
Sacharidy
2 g
Cukr
1 g
Vápník
13 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté plátky tuňáka vložíme do mísy, zalijeme marinádou připravenou smícháním sójové omáčky, worcesteru, hořčice, cukru a oleje. Maso musíme marinádou dobře obalit. Mísu zakryjeme a vložíme do chladničky na 1 - 2 hodiny.
  • 2
    Marinované plátky grilujeme po obou stranách 10 - 15 minut. Během grilování maso jednou obrátíme a potíráme zbylou marinádou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.