Grilovaný tuňák s citronem

134 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
174 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
7 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do mělké mísy vložíme plátky z tuňáka. Smícháme v misce worcester, sójovou omáčku, cukr, olej a hořčici. Plátky z tuňáka polijeme marinádou. Obracíme je opatrně v marinádě, aby se celé pokryly.
  • 2
    Zakryjeme mísu a dáme vychladit do lednice na 2 hodiny.
  • 3
    Poté marinované plátky grilujeme po obou stranách 7 minut. Jednou je obrátíme a potíráme zbytkem marinády.
  • 4
    Ozdobíme citronem a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.