Grilovaný tuňák s citronem
134 min.
Ingredience
- 4plátkyTuňák obecný
- 3lžíceOmáčka sójová
- 1lžíceWorcester (worcesterská omáčka)
- 1lžičkaHořčice
- 1lžičkaCukr moučkový
- 1lžíceOlej slunečnicový
- 1kusCitrony
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
174 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
7 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Do mělké mísy vložíme plátky z tuňáka. Smícháme v misce worcester, sójovou omáčku, cukr, olej a hořčici. Plátky z tuňáka polijeme marinádou. Obracíme je opatrně v marinádě, aby se celé pokryly.
- 2Zakryjeme mísu a dáme vychladit do lednice na 2 hodiny.
- 3Poté marinované plátky grilujeme po obou stranách 7 minut. Jednou je obrátíme a potíráme zbytkem marinády.
- 4Ozdobíme citronem a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.