Grilovaný tuňák se salsou

16 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
256 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
13 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ve velké misce smícháme nastrouhanou okurku, strouhaný celer, chilli a nadrobno nasekanou řeřichu. Přidáme šťávu, lžičku oleje, důkladně promícháme a dáme na 20 minut odležet do ledničky.
  • 2
    Mezitím připravíme gril, rozpálíme na maximální teplotu a potřeme olejem. Filety z tuňáka grilujeme z každé strany tři minuty, v průběhu je potíráme olejem, aby se nepřichytili. Ihned po grilování podáváme se zelenou salsou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.