Gruzínský koktejl

2 min.

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
252 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
1 g
Sacharidy
40 g
Vláknina
2 g
Cukr
25 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na pracovní plochu připravíme 2 vychlazené sektové sklenice a začneme s přípravou koktejlu. Do šejkru vložíme 3 lžíce drobného ledu, přidáme rum, citronovou šťávu, med, šejkr uzavřeme a delší dobu protřeseme, aby se med spojil s ostatními ingrediencemi. Potom přecedíme do připravených sklenek a do každé ještě nalijeme vychlazený sekt.
  • 2
    Sklenky ozdobíme tenkým plátkem citronu a podáváme na slavnostní stůl.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.