Gruzínský koktejl
2 min.
Ingredience
- 4centilitryRum bílý
- 60gramůMed včelí
- 4centilitryCitronová šťáva
- 1kusCitrony
- 2decilitryVíno šumivé (sekt)
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
252 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
1 g
Sacharidy
40 g
Vláknina
2 g
Cukr
25 g
Postup přípravy
- 1Na pracovní plochu připravíme 2 vychlazené sektové sklenice a začneme s přípravou koktejlu. Do šejkru vložíme 3 lžíce drobného ledu, přidáme rum, citronovou šťávu, med, šejkr uzavřeme a delší dobu protřeseme, aby se med spojil s ostatními ingrediencemi. Potom přecedíme do připravených sklenek a do každé ještě nalijeme vychlazený sekt.
- 2Sklenky ozdobíme tenkým plátkem citronu a podáváme na slavnostní stůl.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.