Guavy se švestkami

10 min.
Evropa

Ingredience

    • 400gramůKompot švestkový
    • 400gramůGuave
    • 1lžičkaCukr vanilka
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
70 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
1 g
Sacharidy
32 g
Vláknina
6 g
Cukr
15 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do kastrolu nalijeme šťávu z konzervy od švestek i z poloviny guav. Pět minut povaříme na mírném ohni. Mezitím vypeckujeme švestky a rozdělíme je do misek. Přidáme do misek druhou polovinu guav. Do sirupu nasypeme cukr a mícháme, dokud se nerozpustí. Poté sirupem zalijeme ovoce v miskách a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.