Guláš z konzervovaného masa s fazolemi

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
334 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
15 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
6 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Přebrané a vyprané fazole namočíme přes noc do vody.
  • 2
    V téže vodě je druhý den uvaříme do měkka a necháme okapat.
  • 3
    Nakrájenou cibuli osmahneme na tuku z konzervy, přidáme fazole, rajčatový protlak, šťávu z masa a maso nakrájené na stejné kousky.
  • 4
    Pokrm promícháme a posypeme sklovitě rozškvařenou slaninou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.