Guláš z konzervovaného masa s fazolemi
40 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 150gramůFazole bílé
- 1lžíceSlanina vepřová
- 1lžíceProtlak rajčatový
- 400gramůHovězí ve vlastní šťávě
- 1litrVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
334 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
15 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
6 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Přebrané a vyprané fazole namočíme přes noc do vody.
- 2V téže vodě je druhý den uvaříme do měkka a necháme okapat.
- 3Nakrájenou cibuli osmahneme na tuku z konzervy, přidáme fazole, rajčatový protlak, šťávu z masa a maso nakrájené na stejné kousky.
- 4Pokrm promícháme a posypeme sklovitě rozškvařenou slaninou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.