Haše z uzeného vepřového kolena

80 min.
Česká republika

Ingredience

    • 1kusCibule
    • 500mililitrůVývar z hovězích kostí
    • 2litryVoda pitná
    • 800gramůVepřové koleno uzené
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
660 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
52 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
425 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Uzená kolena zalijeme v hrnci horkou vodou a krátce povaříme. Vodu slijeme, do hrnce nalijeme čistou vodu a kolena vaříme doměkka.
  • 2
    Maso vyjmeme, vykostíme a část tučného masa oddělíme. Osmahneme na něm oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli.
  • 3
    Zbylé maso umeleme, přidáme osmaženou cibuli, zamícháme a podle potřeby zalijeme vývarem. Povaříme na hustší kaši.
  • 4
    Vhodnou přílohou jsou vařené brambory a nakládaná okurka.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.