Haše z uzeného vepřového kolena
80 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 500mililitrůVývar z hovězích kostí
- 2litryVoda pitná
- 800gramůVepřové koleno uzené
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
660 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
52 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
425 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Uzená kolena zalijeme v hrnci horkou vodou a krátce povaříme. Vodu slijeme, do hrnce nalijeme čistou vodu a kolena vaříme doměkka.
- 2Maso vyjmeme, vykostíme a část tučného masa oddělíme. Osmahneme na něm oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli.
- 3Zbylé maso umeleme, přidáme osmaženou cibuli, zamícháme a podle potřeby zalijeme vývarem. Povaříme na hustší kaši.
- 4Vhodnou přílohou jsou vařené brambory a nakládaná okurka.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.