Hermelín zapečený s bramborami a cibulí

25 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
277 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
14 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Čtyři čtverce alobalu potřeme sádlem a rozdělíme na ně vařené, na kostky nakrájené brambory. Na brambory položíme vždy polovinu sýru řeznou plochou dolů, zakapeme kečupem, poklademe kolečky oloupané cibule a nasekanou petrželkou.
  • 2
    Alobal dobře zabalíme a balíčky vložíme do suché remosky.
  • 3
    Pečeme asi 10 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.