Hermelín zapečený s bramborami a cibulí
25 min.
Ingredience
- 2kusyCibule
- 2lžíceKečup
- 1lžícePetržel
- 1lžíceVepřové sádlo škvařené
- 240gramůSýr Hermelín (Camember, Encián)
- 4kusyBrambory vařené
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
277 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
14 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Čtyři čtverce alobalu potřeme sádlem a rozdělíme na ně vařené, na kostky nakrájené brambory. Na brambory položíme vždy polovinu sýru řeznou plochou dolů, zakapeme kečupem, poklademe kolečky oloupané cibule a nasekanou petrželkou.
- 2Alobal dobře zabalíme a balíčky vložíme do suché remosky.
- 3Pečeme asi 10 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.