Hlávkový salát s karotkou

20 min.
Česká republika

Ingredience

    • 4lžíceJogurt bílý
    • 1špetkaCukr krupice
    • 1lžíceOlej stolní
    • 140gramůKarotka
    • 0,5kusCitrony
    • 0,5kusSalát hlávkový
Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
83 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
4 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
4 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěnou, jemně nastrouhanou karotku osladíme, okyselíme citronovou šťávou a promícháme s jogurtem a olejem.
  • 2
    Připravenou směs upravíme na omyté listy hlávkového salátu.
  • 3
    Salát podáváme vychlazený.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.