Hnědáčky

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
24

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
231 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
15 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
1 g
Cukr
15 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ve vodní lázni, nebo v mikrovlné troubě, rozpustíme máslo s čokoládou. Odstavíme a necháme trochu vychladnout.
  • 2
    V kuchyňském robotu ušleháme vejce do pěny, za stálého šlehání přidáme cukr. Šleháme asi 3 minuty, až vznikne lehká hmota. Potom přidáme vanilkovou esenci, rozpuštěnou čokoládu, mouku, prášek do pečiva, sekané ořechy a zpracujeme na hladké těsto.
  • 3
    Plech na pečení vymažeme máslem, vlijeme těsto, dáme do předehřáté trouby na 175°C a pečeme 20-25 minut.
  • 4
    Hotový koláč necháme trochu vychladnout, nakrájíme ho na malé obdélníčky, které ještě necháme chladnout. Přeneseme je na mísu a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.