Hořčičná omáčka s bílým vínem
30 min.
Ingredience
- 20gramůMáslo čerstvé
- 100gramůŠalotka
- 1lžíceHořčice plnotučná
- 1lžíceCukr krupice
- 0,06litrVíno bílé
- 0,5litrOmáčka hnědá univerzální (UHO)
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
90 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
4 g
Sacharidy
9 g
Cukr
4 g
Vápník
1 g
Postup přípravy
- 1Oloupanou, jemně nasekanou šalotku osmahneme na másle. Přidáme cukr a pražíme, dokud nedostane světle hnědou barvu.
- 2Přilijeme bílé víno, přimícháme hořčici a dolijeme hnědou omáčkou. Vše povaříme 10 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.