Horká poleva na zmrzliny
16 min.
Ingredience
- 40gramůMáslo čerstvé
- 100gramůCukr třtinový
- 50gramůSirup Golden
- 120mililitrůMléko zahuštěné neslazené
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
166 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
7 g
Sacharidy
25 g
Cukr
16 g
Vápník
1 g
Postup přípravy
- 1Do hrnce si nakrájíme máslo a při nízké teplotě ho rozehřejeme, poté přidáme cukr a sirup. Za neustálého míchání vaříme, dokud se nám cukr nerozpustí. Poté přilijeme mléko a směs přivedeme k varu. Necháme minutu lehce vychladnout a můžeme využít pro ozdobení zmrzlinových dezertů.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.