Horké hrušky s vlašskými ořechy

12 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
407 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
28 g
Sacharidy
27 g
Vláknina
6 g
Cukr
19 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hrušky oloupeme, vykrojíme jádřince a rozčtvrtíme.
  • 2
    Na pánvi rozpálíme máslo a minutu na něm pražíme ořechy. Po minutě přidáme cukr a smažíme za stálého míchání další minutu. Do pánve přidáme opět trochu másla, rozčtvrcenou hrušku a smažíme 30 vteřin.
  • 3
    Do pánve přidáme rum, velmi lehce zamícháme a vše zalijeme smetanou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.