Horký broskvový čaj
15 min.
Ingredience
- 2kusyČaj černý
- 4decilitryVoda pitná
- 70gramůKompot broskvový
- 30mililitrůSirup javorový
- 40mililitrůVodka
- 0,33kusCitrony
- 4kostkyCukr kostkový
Počet porcí:
2Postup přípravy
- 1Připravíme dvě sklenice a uvaříme vodu. Do každé dáme sáček čaje, zalijeme horkou vodou. Necháme 5 minut vylouhovat a sáčky vybereme.
- 2Potom do každé sklenice dáme na malé kostičky nakrájené okapané broskve. Přidáme po lžící sirupu a po jedné lžící vodky.
- 3Vše dobře promícháme, nakonec každou sklenici ozdobíme plátkem citrónu.
- 4Na každý talířek vedle lžičky položíme po dvou kostkách cukru a horký čaj podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.