Horký broskvový čaj

15 min.
Evropa

Ingredience

    • 2kusyČaj černý
    • 4decilitryVoda pitná
    • 70gramůKompot broskvový
    • 30mililitrůSirup javorový
    • 40mililitrůVodka
    • 0,33kusCitrony
    • 4kostkyCukr kostkový
Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
190 kcal
Sacharidy
39 g
Vláknina
1 g
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Připravíme dvě sklenice a uvaříme vodu. Do každé dáme sáček čaje, zalijeme horkou vodou. Necháme 5 minut vylouhovat a sáčky vybereme.
  • 2
    Potom do každé sklenice dáme na malé kostičky nakrájené okapané broskve. Přidáme po lžící sirupu a po jedné lžící vodky.
  • 3
    Vše dobře promícháme, nakonec každou sklenici ozdobíme plátkem citrónu.
  • 4
    Na každý talířek vedle lžičky položíme po dvou kostkách cukru a horký čaj podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.