Hot dogy s javorovým sirupem a hořčičnou cibulí
35 min.
Ingredience
- 4kusyPárky jemné
- 2lžíceOlej slunečnicový
- 2kusyCibule
- 1lžičkaHořčice Dijonská
- 4kusyRohlík tukový
- 1lžíceDijonská hořčice
- 1lžičkaCukr třtinový
- 2lžičkyOcet vinný
- 2lžíceSirup javorový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
219 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
17 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
850 mg
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Troubu rozehřejeme na 200 °C. Párky dáme na plech, zastříkneme olejem, a pečeme tak 5 minut. Poté je potřeme javorovým sirupem.
- 2Smícháme hořčici, cukr a ocet s nasekanými cibulemi. Asi 5 minut smažíme.
- 3Rohlíky shora nakrojíme, na spodek dáme trochu cibule, na ni párek a nahoru zase cibuli.
- 4Pečeme na 220 °C asi 10 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.