Hovězí maso s rajčaty

40 min.
Čína

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
447 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
26 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
615 mg
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hovězí maso opláchneme vlažnou vodou, necháme okapat a na kousky nakrájíme. Kousky masa dáme na čtvrt hodiny marinovat do ústřicové omáčky.
  • 2
    Připravíme ananas, který oloupeme a pokrájíme na menší kostky.
  • 3
    Na rozehřátém oleji zkaramelizujeme palmový cukr, do něhož přidáme pastu kari. Tyto dvě ingredience smícháme a smažíme, dokud se nespojí. Nakonec přilijeme kokosové mléko a ještě chvilku povaříme.
  • 4
    Do této směsi vložíme pokrájený ananas, kousky masa a dochutíme rybí omáčkou. Vše společně v pánvi ještě pár minut prohřejeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.