Hovězí maso s rajčaty
40 min.
Ingredience
- 500gramůHovězí svíčková
- 2lžíceOmáčka rybí
- 3lžíceOlej rostlinný
- 1lžičkaCukr palmový
- 1lžičkaKari pasta červená
- 400mililitrůMléko kokosové
- 200gramůRajčata
- 3lžíceOmáčka ústřicová
- 250gramůAnanas
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
447 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
26 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
615 mg
Cukr
7 g
Postup přípravy
- 1Hovězí maso opláchneme vlažnou vodou, necháme okapat a na kousky nakrájíme. Kousky masa dáme na čtvrt hodiny marinovat do ústřicové omáčky.
- 2Připravíme ananas, který oloupeme a pokrájíme na menší kostky.
- 3Na rozehřátém oleji zkaramelizujeme palmový cukr, do něhož přidáme pastu kari. Tyto dvě ingredience smícháme a smažíme, dokud se nespojí. Nakonec přilijeme kokosové mléko a ještě chvilku povaříme.
- 4Do této směsi vložíme pokrájený ananas, kousky masa a dochutíme rybí omáčkou. Vše společně v pánvi ještě pár minut prohřejeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.