Hovězí maso v pita chlebu

18 min.

Ingredience

    • 500gramůHovězí svíčková
    • 1lžíceKoření na steaky
    • 80mililitrůřepkový olej
    • 1kusMrkev kořen
    • 4plátkyChléb Pita
    • 1kusOkurka salátová
    • 125gramůSýr Eidam cihla 30%
    • 250gramůSalát hlávkový
    • 4lžičkyBarbecue omáčka
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
299 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
5 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hovězí svíčkovou nakrájíme na tenké nudličky a obalíme v hladké mouce smíchané s kořením na steaky.
  • 2
    Polovinu řepkového nebo slunečnicového oleje rozpálíme v pánvi na středním plameni, přidáme polovinu nakrájeného hovězího masa a opékáme 3-4 minuty z obou stran. Stejně postupujeme se zbylým olejem a masem.
  • 3
    Na rozkrojené pita chleby naskládáme strouhanou mrkev, plátky okurek bez jadérek, strouhaný sýr, nakrájený zelený salát, nudličky hovězího masa, zakapeme barbecue omáčkou a přiklopíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.