Hovězí maso v pita chlebu
18 min.
Ingredience
- 500gramůHovězí svíčková
- 1lžíceKoření na steaky
- 80mililitrůřepkový olej
- 1kusMrkev kořen
- 4plátkyChléb Pita
- 1kusOkurka salátová
- 125gramůSýr Eidam cihla 30%
- 250gramůSalát hlávkový
- 4lžičkyBarbecue omáčka
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
299 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
5 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Hovězí svíčkovou nakrájíme na tenké nudličky a obalíme v hladké mouce smíchané s kořením na steaky.
- 2Polovinu řepkového nebo slunečnicového oleje rozpálíme v pánvi na středním plameni, přidáme polovinu nakrájeného hovězího masa a opékáme 3-4 minuty z obou stran. Stejně postupujeme se zbylým olejem a masem.
- 3Na rozkrojené pita chleby naskládáme strouhanou mrkev, plátky okurek bez jadérek, strouhaný sýr, nakrájený zelený salát, nudličky hovězího masa, zakapeme barbecue omáčkou a přiklopíme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.