Hovězí na celeru
80 min.
Ingredience
- 20gramůCibule
- 200gramůHovězí maso zadní
- 20gramůOlej stolní
- 60gramůCeler bulvový
- 10gramůMouka pšeničná hladká T 650
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
242 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
14 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
808 mg
Cukr
973 mg
Postup přípravy
- 1Omyté maso nakrájíme na plátky a spolu s jemně nakrájenou cibulí opečeme na oleji. Podlijeme vývarem z kostí a dusíme.
- 2Očištěný celer nakrájíme na kostičky a dáme dusit k masu.
- 3Měkké maso vyjmeme, šťávu zaprášíme moukou, zředíme vývarem a ještě povaříme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.