Hovězí na medu s fazolkami

55 min.
Čína

Ingredience

    • 500gramůHovězí libové
    • 2lžíceOmáčka Hoisin
    • 1lžíceMed včelí
    • 400gramůKvěták
    • 200gramůFazole mungo
    • 4lžíceOlej rostlinný
    • 2lžíceOmáčka rybí
    • 5kusůList pepřovník
    • 2lžíceNakládaný zelený pepř
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
267 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
12 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
2 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hovězí maso omyjeme a osušíme nebo jen necháme okapat. Potom jr pokrájíme na libovolné kousky a na 35 minut dáme marinovat do omáčky hoisin s medem.
  • 2
    Než se maso proleží v marinádě, připravíme květák s fazolkami. Květák rozebereme a opláchneme pod tekoucí vodou, fazolky rozkrájíme na kousky.
  • 3
    Následně rozpálíme olej, na kterém zprudka opečeme květák a dáme jej stranou pánve. Potom stejně tak osmažíme fazolky a vše vyndáme z pánve ven.
  • 4
    Nakonec osmažíme marinované maso, do kterého nakonec přidáme zelený pepř a zeleninu. Vše promícháme a prohřejeme. Směs dochutíme rybí omáčkou a nakrájenými lístky pepřovníku.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.