Hovězí na medu s fazolkami
55 min.
Ingredience
- 500gramůHovězí libové
- 2lžíceOmáčka Hoisin
- 1lžíceMed včelí
- 400gramůKvěták
- 200gramůFazole mungo
- 4lžíceOlej rostlinný
- 2lžíceOmáčka rybí
- 5kusůList pepřovník
- 2lžíceNakládaný zelený pepř
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
267 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
12 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
2 g
Cukr
7 g
Postup přípravy
- 1Hovězí maso omyjeme a osušíme nebo jen necháme okapat. Potom jr pokrájíme na libovolné kousky a na 35 minut dáme marinovat do omáčky hoisin s medem.
- 2Než se maso proleží v marinádě, připravíme květák s fazolkami. Květák rozebereme a opláchneme pod tekoucí vodou, fazolky rozkrájíme na kousky.
- 3Následně rozpálíme olej, na kterém zprudka opečeme květák a dáme jej stranou pánve. Potom stejně tak osmažíme fazolky a vše vyndáme z pánve ven.
- 4Nakonec osmažíme marinované maso, do kterého nakonec přidáme zelený pepř a zeleninu. Vše promícháme a prohřejeme. Směs dochutíme rybí omáčkou a nakrájenými lístky pepřovníku.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.