Hovězí pečeně s párky

85 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
458 kcal
Bílkoviny
42 g
Tuky
31 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
933 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na másle osmahneme očištěnou, na kostičky nakrájenou zeleninu, přidáme cibuli, ještě osmahneme.
  • 2
    Omyté maso osolíme, protkneme párky a na zelenině po všech stranách opečeme. Podlijeme vodou a dusíme v troubě.
  • 3
    Když je maso měkké, zahustíme omáčku moukou, necháme vysmahnout, podlijeme a povaříme. Část omáčky přecedíme na rozkrájené maso, zbylou omáčku podáváme zvlášť v omáčníku.
  • 4
    Vhodnou přílohou jsou houskové knedlíky, rýže nebo vařené brambory a zeleninový salát.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.