Hovězí plátky v okurkách

90 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
3

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
286 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
12 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté hovězí maso nakrájíme na plátky a naklepeme. Cibuli nakrájíme nadrobno a okurky na kolečka.
  • 2
    Nakrájenou cibuli usmažíme na oleji do růžova, vložíme plátky masa a dusíme ve vlastní šťávě.
  • 3
    Po vydušení na tuk přidáme mořskou sůl, koření na steaky (podle chuti), podlijeme vodou a dusíme, dokud maso není téměř měkké.
  • 4
    V troše studené vody rozmícháme mouku a šťávu zahustíme. Provaříme 10 minut, přidáme nakrájené okurky a ještě asi 10 minut provaříme. Dochutíme solí a odstavíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Pavlína94
so 29. 3. 2014
Zdravím, nechala jsem se inspirovat. Celé rodince chutnalo. Děkuji