Hovězí po makedonsku
80 min.
Ingredience
- 2kusyCibule
- 1lžíceSolamyl
- 150gramůFazolky mražené
- 1kusFeferony
- 75dekagramůHovězí maso zadní
- 0,25kusCeler bulvový
- 1lžičkaPaprika mletá sladká
- 2lžíceOlej stolní
- 3lžíceKečup
- 4kusyMrkev kořen
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
384 kcal
Bílkoviny
44 g
Tuky
12 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
7 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Nakrájené maso na nudličky dusíme na oleji, dokud nepustí šťávu. Přidáme nakrájenou cibuli, celer, mrkev, papriku, kečup a feferonku.
- 2Vše dusíme doměkka.
- 3Přidáme fazolky, které jsme nechali rozmrazit.
- 4Solamyl rozmícháme v trošce vody a zahustíme jídlo.
- 5Podáváme teplé.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.