Hovězí roláda v celerové omáčce
80 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 300gramůHovězí maso zadní
- 1kusKedlubna
- 1lžičkaMáslo čerstvé
- 1hrnekVoda pitná
- 100gramůSýr Eidam cihla 40%
- 0,5kusCeler bulvový
- 0,5lžičkaSůl mořská
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
222 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
11 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Omyté hovězí maso upravíme na plát, důkladně naklepeme, mírně osolíme. Maso poklademe plátky sýra a oloupanou, nahrubo nastrouhanou kedlubnou. Stočíme do rolády, převážeme nití a necháme chvíli odpočinout v chladničce.
- 2Oloupanou cibuli a celer na jemno nastrouháme, osmahneme na másle. Podlijeme trochou vody, dusíme do měkka, poté zeleninu rozmixujeme, přidáme k ní hovězí roládu, podlijeme a pod pokličkou pečeme ve středně vyhřáté troubě do měkka.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.