Hovězí s rýžovými nudlemi

40 min.

Ingredience

    • 230gramůHovězí maso přední
    • 230gramůNudle rýžové
    • 3lžíceOlej rostlinný
    • 1kusCibule
    • 1kusPaprika červená
    • 1kusPaprika zelená
    • 3lžíceOmáčka sojová světlá
    • 1lžičkaVíno rýžové čínské
    • 1lžíceOmáčka sójová
    • 2lžíceFazolová černá omáčka
    • 1litrVoda pitná
    • 0,5lžičkaCukr krupice
    • 0,5lžičkaPepř bílý
Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
736 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
19 g
Sacharidy
108 g
Vláknina
4 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso nakrájíme na jemné nudličky a naložíme na 30 minut do marinády, kterou připravíme smícháním sojové omáčky, vína, cukru, pepře.
  • 2
    Rýžové nudle uvaříme dle návodu a necháme okapat.
  • 3
    Ve woku na oleji opečeme maso dozlatova, vyjmeme z pánve a uchováme v teple.
  • 4
    Zvlášť opečeme ve woku plátky cibule, proužky paprik, přidáme omáčku z fazolí a světlou sojovou omáčku. Po pár minutách vmícháme nudle a nakonec maso. Vše prohřejeme a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.