Hovězí salát z thajské kuchyně

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
361 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
11 g
Sacharidy
43 g
Vláknina
7 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Červenou papriku spolu s chilli papričkami zbavíme jádřinců a nakrájíme. Dáme je do mixéru, kam přilijeme kokosový sirup a rybí omáčku. Všechny suroviny dobře rozmixujeme.
  • 2
    Hovězí svíčkovou nakrájíme na tenké plátky, které dáme do pánve na rozpálený olej. Přidáme kešu oříšky, oloupané a nakrájené avokádo a oloupaný nakrájený banán. Přilijeme sojovou omáčku, nakrájené stonky koriandru. Nakonec vmícháme připravenou omáčku, vše přivedeme k varu a potom ještě povaříme 1 minutu a stáhneme z ohně.
  • 3
    Připravený salát rozdělíme na talíře, přidáme čtvrtku citrónu a teplý salát podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.