Hovězí steak s křenovým máslem

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
968 kcal
Bílkoviny
64 g
Tuky
73 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
7 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Máslo necháme změknout na pokojovou teplotu, poté ho utřeme se solí a nastrouhaným křenem. Zabalíme do potravinářské fólie a necháme ztuhnout v lednici či mražáku.
  • 2
    Hovězí rozkrájíme na 4 steaky - potřeme olejem a počkáme, až budou mít pokojovou teplotu. Poté je osolíme, opepříme a osmažíme 3 minuty z každé strany. Poté necháme 10 minut odpočívat.
  • 3
    Zeleninu krátce povaříme a poté osmahneme na výpeku z masa.
  • 4
    Maso podáváme se zeleninou a křenovým máslem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.